Oud-Strijp | Eindhoven

Het beste van twee werelden, dat is wonen in De Kleine Akker. Vanuit de rust en ruimte van je eigen wereld, ligt ‘werelddorp’ Eindhoven aan je voeten!

Strijp: waar oud en nieuw elkaar ontmoeten

De Kleine Akker is gelegen in de buurt Schouwbroek, in de wijk Oud-Strijp. Oud-Strijp is op haar beurt weer onderdeel van stadsdeel Strijp, waartoe ook de creatieve hotspot Strijp-S behoort. In Strijp komen oud en nieuw samen, en De Kleine Akker is dé perfecte toevoeging aan deze bijzondere mix.

Typisch Trudoplein

Stap de wereld in! Vanuit de Kerkakkerstraat, met haar prachtige oude huizen, loop je zo naar het gezellige Trudoplein. Hier tref je winkelcentrum Strijp, met onder meer twee supermarkten en een bakker.

Rondom het plein tref je een diversiteit aan winkels en horeca en ook de fietsenmaker, opticien en kapper staan hier voor je klaar. Met Gezondheidscentrum de Pastorie en Apotheek Trudoplein is tevens de zorg in de buurt goed geregeld.

Op donderdag vindt de weekmarkt plaats op het plein. Daarnaast vormt het Trudoplein het levendige hart van de wijk tijdens Carnaval en met de Kermis Strijp.

Lichtstad Eindhoven

In nog geen 5 minuten fiets je vanaf De Kleine Akker de stad in. Ervaar bruisend en innoverend Eindhoven! Ga lekker shoppen, bezoek één van de musea of een gaaf concert, geniet van een heerlijk etentje in de vele restaurants en sluit de avond af met een drankje in de kroeg.

Green living

Naast de dynamiek van de stad vind je ook de rust en de ruimte van groen om de hoek. In het Genderpark, het Jacob Oppenheimerpark en het Philips van Lenneppark maak je een fijne wandeling, loop je een rondje hard of doe je mee met buitenyoga.

Optimale ligging

In De Kleine Akker woon je bijzonder centraal. Te voet of op de fiets bereik je eenvoudig tal van voorzieningen. Maar je bent ook supersnel op Eindhoven Centraal of Eindhoven Strijp-S, waar vanuit je met de trein of bus verder reist. En met de auto rijd je binnen 5 minuten de N2/A2 op en sta je binnen 10 minuten op Eindhoven Airport. Ideaal dus!

Kerkakkerstraat 34A, 5616 HC Eindhoven