Financiële informatie

Vanaf de start verkoop kun je je tot maandag 25 mei 2020 inschrijven voor de patiowoningen en appartementen in De Kleine Akker. Dit doe je door het inschrijfformulier in te vullen, welke je vanaf 11 mei a.s. kunt downloaden via deze website of op kunt vragen bij de makelaar.

In het inschrijfformulier verzoeken wij om een financiële check. Dit vragen we omdat we graag zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe willen wijzen. Daarbij kijken we naar de meest concrete kandidaten. Een financiële check laat ons zien dat je de woning kunt financieren of met eigen middelen kunt betalen. Het toevoegen van een financiële check zorgt er dus voor dat jij een meer concrete kandidaat wordt.

Voor het uitvoeren van de financiële check stellen we graag HelpenKiezen Hypotheken aan je voor:

HelpenKiezen Hypotheken

Stratumsedijk 38 | 5611 NE Eindhoven
T 085 747 00 56 | www.helpenkiezen.nl

Financiële check bij HelpenKiezen Hypotheken

De rust, ruimte, het strakke en moderne, vriendelijke karakter en de toegankelijkheid van De Kleine Akker sluiten perfect aan bij HelpenKiezen. Wij vertalen je hypotheekwensen op een heldere manier naar mogelijkheden. HelpenKiezen zorgt ervoor dat ingewikkelde materie begrijpelijk wordt en neemt al je zorgen omtrent je hypotheek uit handen. HelpenKiezen werkt samen met vrijwel alle geldverstrekkers in de markt en geeft in een uniek rapport een vergelijkingsoverzicht van de beste rentes en bijhorende voorwaarden.

Je wilt je inschrijven voor een woning in het nieuwbouwplan De Kleine Akker. Bij het toewijzen van woningen geeft de verkoper de voorkeur aan kandidaten die een financiële check hebben laten doen. Graag helpen wij je met deze financiële check, In deze check wordt duidelijk of je de woning en bijkomende kosten kunt betalen.

Wij combineren het maken van de financiële check met een gratis eerste hypotheekgesprek. Op die manier kunnen we in de financiële check rekening houden met eventuele bijzonderheden. Ook krijg je meteen duidelijkheid over je persoonlijke mogelijkheden met betrekking tot de financiering van de nieuwbouwwoning die je op het oog hebt in De Kleine Akker.

Graag laten wij je zien hoe we werken en wat de kosten voor zijn voor de diensten, welke voordelen dit voor je heeft en waarom we voordeliger werken dan de dure landelijke ketens. Tevens bieden wij je gratis en vrijblijvende een maximale hypotheektoets en een voorbeeldberekening om inzicht te geven in je mogelijkheden aan.

Aan de hand van de hypotheekconstructie die het beste bij je past, vergelijken wij in een handig overzicht de maandlasten en de voor- en nadelen van de voor jou meest relevante geldverstrekkers.

HelpenKiezen heeft geen (financieel) belang bij de hoogte van de hypotheek, de hypotheekvorm en de geldverstrekker die je gaat kiezen.

100% online hypotheek advies

Mocht je het wensen dan kunnen wij je volledig online adviseren. Door middel van scherm-delen nemen wij je op een transparante manier mee in de berekeningen. Bezoek je liever ons kantoor op de Stratumsedijk in Eindhoven, dan ben je van harte welkom. Onze adviseurs helpen, ontzorgen en begeleiden je op afstand of op kantoor altijd op een warme en persoonlijke manier. Alle documenten kun je veilig uploaden via je persoonlijke Digimap.

HelpenKiezen legt je in een eerste gesprek gratis en vrijblijvend uit wat ze voor je kunnen betekenen. Nadat de hypotheek is afgesloten gaat de service verder. We staan voor je klaar indien je vragen heeft over het advies of over de lopende hypotheek. Onze nazorg is geheel gratis!

Heb je vragen of wens je meer uitleg, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

Via de volgende link kun je eenvoudig je gegevens achterlaten: www.helpenkiezen.nl/contact/contact-formulier. Wij nemen wij dan contact met je op. Heb je liever direct telefonisch contact dan kun je ons bereiken via T 085 747 00 56.