Actueel

De Kleine Akker 100% verkocht!

Prachtig nieuws, nieuwbouwplan De Kleine Akker is 100% verkocht! Inmiddels hebben alle kopers de overeenkomsten getekend voor hun toekomstige patiowoning of appartement aan de Groene Akker in Eindhoven.

In De Kleine Akker worden negen patiowoningen en vijf appartementen gerealiseerd in het hart van Oud-Strijp. De persoonlijke wensen van de kopers zijn verwerkt in het definitieve ontwerp, waarmee elke woning en elk appartement uniek en eigen wordt. De bouw zal aan het begin van het nieuwe jaar van start gaan.

Het projectteam feliciteert alle kopers met hun aankoop in De Kleine Akker! Van harte proficiat namens Maas Makelaars, Van Abbe Projectontwikkeling, PM+ Ontwikkeling, Bouwbedrijf A. van Schijndel B.V. en architecten | en | en.

Inschrijfperiode

Afgelopen maandag is de inschrijfperiode van nieuwbouwplan De Kleine Akker afgesloten. We hebben een prachtig aantal inschrijvingen mogen ontvangen!

De makelaar is inmiddels drukdoende met het benaderen van alle kandidaten en de eerste verkoopgesprekken zullen al op korte termijn plaatsvinden.

Uiteraard is het nog wel mogelijk om je aan te melden als reserve kandidaat voor een patiowoning of appartement in dit unieke Eindhovense plan. Neem hiervoor contact op met de makelaar.

Maas Makelaars | Casper Mol
Boschdijk 272 | 5612 HJ Eindhoven
T 040 244 54 55 | info@maasmakelaars.nl

De Kleine Akker in verkoop

De verkoop van nieuwbouwplan De Kleine Akker is gestart! Vanaf heden kun je de uitgebreide verkoopdocumentatie van de negen comfortabele patiowoningen en de vijf bijzondere appartementen aan de Kerkakkerstraat in Eindhoven downloaden op www.dekleineakker.nl. New living in Oud-Strijp!

Heb je interesse in één van de patiowoningen of appartementen? Vul dan het inschrijfformulier in (verkrijgbaar bij de makelaar en beschikbaar via www.dekleineakker.nl/downloads/) en lever deze voor maandag 25 mei 2020 12.00 uur in bij Maas Makelaars.

Voor meer informatie en/of het afhalen van de sfeerbrochure ben je van harte welkom bij:

Maas Makelaars | Casper Mol
Boschdijk 272 | 5612 HJ Eindhoven
T 040 244 54 55 | info@maasmakelaars.nl

Start verkoop 11 mei 2020

Op maandag 11 mei 2020 start online de verkoop van nieuwbouwplan De Kleine Akker! In het hart van Oud-Strijp, verscholen tussen eeuwenoude bomen en bebouwing, ontdek je negen comfortabele patiowoningen en vijf bijzondere appartementen: een oase van rust in de dynamische stad Eindhoven.

De patiowoningen zijn geprijsd vanaf € 277.500,- v.o.n., de appartementen vanaf € 358.000,- v.o.n. Stuk voor stuk uniek, en allemaal compleet afgewerkt met een luxe keuken en hoogwaardig sanitair en tegelwerk.

De verkoop start digitaal om 12.00 uur. Vanaf dit tijdstip kun je de uitgebreide verkoopdocumentatie downloaden op www.dekleineakker.nl. Ook kun je vanaf 11 mei a.s. de fysieke verkoopdocumentatie ophalen bij Maas Makelaars.

Verkoopprocedure
Op de verkoop van de patiowoningen en appartementen is een verkoopprocedure van toepassing. Bij interesse dien je het inschrijfformulier in te vullen en deze vóór maandag 25 mei 2020 12.00 uur in te leveren bij de makelaar. Het inschrijfformulier is vanaf de start verkoop te downloaden op www.dekleineakker.nl en is uiteraard ook op te vragen bij Maas Makelaars.

Maas Makelaars | Casper Mol
Boschdijk 272 | 5612 HJ Eindhoven
T 040 244 54 55 | info@maasmakelaars.nl

Projectbord geplaatst

Nieuwbouwplan De Kleine Akker is gelegen op een unieke plek in Eindhoven. Via de entree aan de Kerkakkerstraat loop, fiets of rij je straks jouw eigen wereld binnen. Hier vind je je thuis in één van de negen patiowoningen of vijf appartementen. En dat met het gemak van de stad om de hoek. Op de locatie is deze week een bord geplaatst, neem gerust alvast eens een kijkje!

Binnenkort in verkoop

Binnenkort start de verkoop van nieuwbouwplan De Kleine Akker! De voorbereidingen zijn in volle gang en met trots geven we je op deze website alvast een eerste indruk van het project.

De prijsindicatie voor de patiowoningen is vanaf circa € 270.000,- v.o.n. Voor de appartementen is de prijsindicatie vanaf € 330.000,- v.o.n.

Interesse? Schrijf je dan nu alvast in via het contactformulier. We houden je graag op de hoogte.